Behandelmethoden > Orthomoleculaire Suppletie

Orthomoleculair is een samenvoeging van 'Ortho' dat goed of juist betekent en 'moleculair' slaat op de moleculen die in onze voeding voorkomen. De orthomoleculaire geneeskunde maakt gebruik van speciale voedingsadviezen en aanvullingen op de voeding met als doel de zelfgenezende processen in het lichaam te bevorderen en te stimuleren. Ook mensen met lichte klachten en /of vroegtijdige verouderingsverschijnselen kunnen geholpen worden. Orthomoleculaire geneeswijze kent namelijk geen bijwerkingen en heeft een preventieve werking.

De orthomoleculaire voedingsleer richt zich op voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen en andere natuurlijke supplementen. Gezonde voeding is daarbij de basis. Vaak dient deze te worden aangevuld met voedingssupplementen.

Door de juiste voedingsstoffen in optimale dosering aan het lichaam beschikbaar te stellen wordt het lichaam in staat gesteld zichzelf in optimale conditie te brengen en te houden. Bovendien is het lichaam dan in staat om zelf van bepaalde ziektes en aandoeningen te genezen.

www.praktijksylvia.nl   -   info@praktijksylvia.nl   -   GSM: 06 127 93 489   -   Tel: 071 36 170 49   -   Kvk: 273564170000